top of page

TAŞ GİBİ KUTU

Pandemi sonrası yeni normal yaşantımızda e-ticaret hemen hemen her birimizin vazgeçilmezi oldu. Bu bir gerçek; artık alışverişlerimiz online olarak gerçekleşiyor. Kargo şirketleriyle ise hemen hemen her gün muhatap olanlarımız var. Kargolama sürecinde en çok yaşadığımız sorun ise ürünlerimizin yıpranmış bir şekilde elimize ulaşması. Bunun için Deha olarak “Taş gibi kırılmayan, yıpranmayan kutular” ürettik. Ve iddialıyız. “Kargo bu kutuyu da kırsın görelim:)” diyoruz.




İşin latifesi bir yana satın aldığımız ürünün kusursuz bir şekilde elimize ulaşabilmesi için paketlenmesi çok önemli. Bu konuda satış firmaları çeşitli yöntemler geliştiriyorlar. Deha ise yenilikçi çalışmaları ile onların bu arayışlarına kolay ve sağlıklı bir şekilde çözüm getiriyor. Satış firmaları çok iyi biliyorlar ki sattığınız ürünün paketlenmesi ne kadar kaliteli olursa ürün de o kadar kusursuz bir şekilde sahibine ulaşacaktır. Kargo sürecinde yıpranmayan paketlemeler için Taş Gibi kutumuzu deneyin.

İster bir tane ister bin tane olarak kişiye özel hazırladığımız Taş gibi Kutularımızın siparişi için bize mail atabilir ya da arayabilirsiniz. Ve böylelikle kargoya ürünlerinizi teslim ederken yıpranma endişesinden kurtulabilirsiniz.

Not: Bu video çekimi esnasında bu kutu yüzlerce kez yeri atılmıştır.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page