top of page

SINIR TANIMAYAN PLEKSİ ÜRÜN DÜNYAMIZ

Hafifliği, kullanışlılığı ve şıklığı nedeniyle son dönemlerin en çok tercih edilen materyallerinden olan pleksiyi pek çok alanda uyguluyor ve çözüm ortaklığı yaptığımız kişi ve kurumlarla buluşturuyoruz.

Elinizde pleksi varsa hayal gücünüz ciddi anlamda sınır tanımıyor. Tanıtım ürünlerinden, dekorasyon ürünlerine, saklama eşyalarından hediyelik aksesuarlara kadar pek çok alanda kullandığımız pleksi ürünleri, üzerlerine yaptığımız markalama işlemleri ile size ve markanıza özel hale getiriyoruz.


Pleksi materyalden hazırlanan ve en çok tercih edilen ürünlerden bahsetmek gerekirse en başta pleksi kutular, pleksi dosyalık ve pleksi tabelaları sayabiliriz. Pleksi vitrin stantları, Pleksi stantlar, pleksi isimlikler ve pleksi markalıklar diğer en çok tercih edilen ürünler arasında. Dekorasyon açısından değerlendirdiğimizde ise pandemi dönemiyle birlikte hemen hemen tüm firmaların ihtiyacı pleksi bölmeler oldu. Mesafe yaratma açısından önemli bir seperatör görevi gören pleksi bölmeler, içinde bulunduğumuz zamanın vazgeçilmezlerinden birisi.


Pleksi bölmeli ürün kutuları ve çekmece içi bölmeli pleksi saklama ve düzenleme kutuları ise son dönemin yine çokça tercih edilen ürünlerinden birisi.


Pleksiyi dekorasyon anlamında biraz daha şıklık boyutuna taşıdığımızda ise; pleksi sandalyelerden bahsetmek gerekir. Pleksi sandalyeler hem moda dünyasının hem de kullanım kolaylığı ile kişi ve kurumların tercihleri arasında yer alıyor.


Pleksi tepsiler ise farklı baskıları sayesinde yine günümüzün tercih edilen moda dekorasyon ürünleri arasında.


Plekside sınır tanımayan dünyamızı yakından incelemek ve yaptığımız çalışmaları görmek için mutlaka galerimize bakın.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page