top of page

YENİ NORMALİN VAZGEÇİLMEZ ÜÇLÜSÜ DEHA İLE BİR STANTTA

Güncelleme tarihi: 22 Ağu 2021

Kusursuz hizmet anlayışını yenilikçi yönüyle birleştirerek sektörde her zaman ilkleri sunan bir firma olmanın gurunu yaşayan Deha Ozalit, yeni normale yeni çözümler getirmeye devam ediyor.

Yeni normalin vazgeçilmez üçlüsü Ateş Ölçer, Dezenfektan Dispenseri ve HES Kodu Okuyucu'yu bir arada sunan şık stant sayesinde kontrol süreçleri temassız bir şekilde güvenli olarak yapılabiliyor.



Pandemiyle birlikte alışkanlıklarımız değişiyor ve hayatımıza yeni öğeler ekleniyor. Mesela ateş ölçer artık her gün kullandığımız bir alet, dezenfektan her gün kullandığımız bir hijyen malzemesi, HES kodu ise Kimlik Numaramız kadar vazgeçilmezimiz oldu. İnsanların yoğun olduğu yerlere her girdiğimizde bu üçlüyle mutlaka muhatap oluyoruz.

Her kurum ve mekan bu üçlüyle ilgili önlemlerini bir şekilde aldı. Deha ise bu üçlünün temassız, pratik ve güvenli bir şekilde kullanımına pratik bir çözüm sunuyor. Esnek yapısıyla yeni normale hızlıca adapte olan Deha Ozalit ailesi, Ateş Ölçer, HES Kodu Okuyucu ve Dezenfektan Dispenderini bir arada sunan şık stantlar yarattı. Bu stant sayesinde kalabalık ortama girdiğinizde temassız ve yüzde yüz güvenilir bir şekilde ateşiniz ölçülüyor, HES Kodunuz kontrol ediliyor ve dezenfektan ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz.


Sosyalleşmeye başladığımız şu günlerde yeni normalin olmazsa olmazı temassızlık anlayışını destekleyen standımızla Okullarda, Hastanelerde, Restoranlarda, Alışveriş Merkezlerinde, Ofis ve İş Yerlerinde ve aklınıza gelecek birçok alanda rahatlıkla kullanılabilecek bu stant sayesinde temassız bir şekilde ateşiniz ölçülüyor, HES Kodu’nuz kontrol ediliyor ve dezenfektan ihtiyacınız karşılanıyor.


Yüzde yüz temassız, pratik ve güvenli kullanım sağlayan bu özel standın altında ise Deha’nın yenilikçi ve güvenilir imzası yer alıyor.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page