top of page

DEKORASYONDA PLEKSİ ZAMANI

Birçok dekoratif öğede pleksi malzemeler son zamanlarda ön plana çıkan en iyi alternatiflerden birisi. Hem modern hem kullanışlı hem şık hem de hesaplı yapısıyla çokça tercih edilen pleksi ürünler çeşitli baskılarla markalara ve kişilere özel hale getirtilebiliyor. Bu yüzden de hastane, otel, restoran, spor merkezi gibi hizmet alanlarında dekoratif öğe olarak sıkça tercih ediliyor. Örnek vermek gerekirse de bu tarz tesis ve merkezlerin banyolarında kullanılan kozmetik sunumlarında pleksi tepsilere veya kutulara çokça yer veriliyor.


Siyah renk pleksi ürünler ise dekoratif açıdan bakıldığında son zamanların trend ürünlerinden birisi. Gold ve gümüş serigrafi baskılar ile art-deko, avangart, klasik veya modern dekorasyon stillerinin hepsine uyum sağlamaları ise tercih edilmesinin diğer önemli nedenlerinden birisi.


Pleksi ürünlerin baskılarının dayanıklılığı ise çok önemli. Islak zemin ve farklı hava koşullarına uyumlu baskılar için Deha Ozalit olarak uzun yıllara dayanan tecrübemizle hizmetinizdeyiz.

Sipariş ve Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin...



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page