top of page

DEHA İLE 23 NİSAN COŞKUSU HER YERDE

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl 101. yılını kutluyoruz. İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle maalesef 23 Nisan coşkusunu online olarak ve evlerimizde kalarak kutlamak zorundayız. Bu durumda ebeveynlere daha büyük görevler düşüyor. Çünkü çocuğunuza evinizde 23 Nisan coşkusunu derinden yaşatmanız onun için çok ama çok kıymetli. Evlerimiz bayram coşkusunu doyasıya yaşayabileceğimiz hale getirmek aslında oldukça kolay. Bu konuda Deha Ozalit ailesi olarak sizlere çeşitli alternatifler sunuyoruz. Evinizi Türk bayrakları, balonlar ve pek çok süsleme ile bayrama hazır hale getirebilirsiniz.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşarken o güne özel tişörtlerinizle vermek istediğiniz mesajı herkese gösterebilirsiniz. Hem çocuğunuz hem de kendiniz için istediğiniz 23 Nisan tasarımını t-shirtlere, kupalara, puzzlelara bastırabilirsiniz. Bizim sizlere sunduğumuz alternatifleri dinlemek ve hayalinizdekileri baskıya dökebilmemiz için bizimle mutlaka irtibata geçin ve 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamanız için size keyifli çözümler üretelim.



Deha Ozalit olarak sahip olduğumuz tecrübe ve teknoloji ile sizlere kusursuz bir şekilde istediğiniz baskıyı ulaştırıyoruz. Bunun için www.dehapromosyon.com adresini ziyaret edebilir ve iletişim bölümünden bizimle iletişim bölümünden doğrudan irtibata geçebilirsiniz.

Bayramımız Kutlu Olsun!

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page