top of page

ANNENİZİ ONA ÖZEL JESTLERLE MUTLU EDİN

Güncelleme tarihi: 26 Nis 2022

Deha Ozalit ailesi olarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarken onları minik ama etkili jestlerle nasıl mutlu edeceğinizin yollarını sizlerle paylaşmak istedik.

Annenizi bu yıl ona özel hazırlanmış minik jestlerle mutlu etmeye ne dersiniz? Baskı teknolojilerinde sınır tanımayan Deha Ozalit olarak annenizin evde sıkça kullanacağı mutfak önlüğü, tepsi, kupa, bardak altlığı, fincan gibi pek çok ürünü ona özel baskılarla donatabiliriz. Sizin yaratıcı talepleriniz ve bizim tecrübemiz eşliğinde minik ama etkili jestlerle annenizi mutlu etmek çok ama çok kolay.




Mayıs ayının ikinci pazarı tüm dünyada kutlanan Anneler Günü, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da biraz daha tatsız geçebilir. Çünkü evdeyiz ve pek çoğumuz annelerinden ayrı kalmak zorunda. Ama evde kaldığımız şu günlerde bu tatsızlığı minik jestlerle ortadan kaldırmak bizim ellerimizde. Biz Deha Ozalit ailesi olarak bu konuda sizin hep yanınızdayız. Esnek yapımızla sizin her türlü isteğinize cevap verebiliyorken aynı zamanda bizim kendi önerilerimizle de annenize özel eşyaları onunla buluşturabilirsiniz. Kaliteli malzeme ve kusursuz baskılar eşliğinde hayata geçirdiğimiz mutfak önlükleri, t-shirtler, fincanlar, muglar, bardak altlığı, plexi tepsi gibi pek çok ürünü annenize özel baskılarla renklendirebilir, annenizi ona özel ürünlerle mutlu etmenize aracı olabiliriz. İsterseniz anneler gününe özel temalarla, isterseniz istediğiniz bir sözle isterseniz de annenizin sevdiği bir görselle onu mutlu etmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.


Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun!

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page